Mimari Proje Giriş ve 1 Dersi Öğrencilerinin Dikkatine

• Mimari Projelerinizde her bir atölyenin çalışma programında geldiği noktada;

istenilen ölçeklerdeki çalışmalarınızla (Konsept, Vaziyet Planı, Plan, Kesit, Görünüş ve Projelerinizi destekleyecek her türlü ek çizim ile) ara sınav jürisine katılmanız gerekmektedir.

İlgili öğrencilere duyurulur.

NOT: Projelerin teslimi, jüri günü 08:30- 09:30 saat aralığında yapılacaktır. Belirtilen saatler dışında teslim kabul edilmeyecektir.

Yrd. Doç. Dr. Sennur AKANSEL ( Proje Koordinatörü)

Bu içerik 14.04.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1112 kez okundu.