2020-2021 EĞİTİM YILI BAHAR DÖNEMİ (MART AYI) STAJ DUYURUSU

• Mezun olabilmek için sadece staj eksiği kalmış, tüm derslerini tamamlamış veya devam zorunluluğu olan bir dersi kalmamış olan öğrenciler için, 2021 yılı bahar dönemi (Mart ayı) stajları için belirlenen staj döneminin tarihleri aşağıda belirtilmiştir. Öğrencilerin başvuru belgelerini, belirlenen son başvuru tarihine kadar ilgili staj komisyonu üyesine, mail yoluyla ileterek başvurularını yapmaları gerekmektedir.

STAJ DÖNEMİ

STAJ BAŞLAMA TARİHİ

STAJ BİTİŞ TARİHİ (Cumartesi günleri hariç)

STAJ BİTİŞ TARİHİ (Cumartesi günleri dahil)

STAJ BAŞVURU TARİHLERİ

STAJ DEFTERİ TESLİM TARİHLERİ

BAHAR

1 MART

9 NİSAN

3 NİSAN

15-19 ŞUBAT

12-16 NİSAN

• Staj günü, resmi tatiller hariç toplam 30 iş günü şeklinde hesaplanmıştır. Cumartesi günlerinin iş günü olarak sayılıp sayılmaması işverene bağlı olup her iki durum için de staj bitiş tarihleri tabloda ayrı ayrı gösterilmiştir.

• Öğrenciler Mart ayı içerisinde sadece bir staj yapma hakkına sahiptir. Tek bir dönem içerisinde iki staj yapılması ilgili mevzuat ve takvim açsısından uygun değildir.

• Stajlarını rapor teslimi şeklinde yapacak öğrenciler için; önceki staj dönemlerinde uygulanmış olan şartlar ve yukarıdaki tablodaki staj defteri/raporu teslim tarihleri geçerlidir. Rapor teslimi şeklinde staj yapacak öğrencilerin başvurusunda sadece başvuru formu gerekmektedir.

• Stajlarını büroda ya da şantiyede yapacak öğrenciler için gerekli olan belgeler aşağıda belirtilmiştir.

2020-2021 EĞİTİM YILI BAHAR DÖNEMİ (MART AYI) STAJ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER

BÜRO STAJI İÇİN;

• STAJ BAŞVURU FORMU
    (WEB SİTESİNDEN İNDİRİLEREK KURUM YETKİLİSİNCE ONAYLANMIŞ HALİ)
  • BÜRO TESCİL BELGESİ
  • STAJ AMİRİNİN DİPLOMASININ YA DA MESLEK ODASI KİMLİK KARTININ FOTOKOPİSİ
    (EN AZ 5 YILLIK DENEYİM ARANMAKTADIR)

ŞANTİYE STAJI İÇİN;

• STAJ BAŞVURU FORMU
    (WEB SİTESİNDEN İNDİRİLEREK KURUM YETKİLİSİNCE ONAYLANMIŞ HALİ)
  • ŞANTİYE RUHSATI
  • STAJ AMİRİNİN DİPLOMASININ YA DA MESLEK ODASI KİMLİK KARTININ FOTOKOPİSİ
    (EN AZ 5 YILLIK DENEYİM ARANMAKTADIR)

Not: Kamu kurumlarında yapılacak stajlarda, şantiye ruhsatı yada büro tescil belgesi yerine, kurumun başlıklı kağıdına yazılmış, yetkili tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş/mühürlenmiş, öğrencinin kurumda staj yapacağına dair bir bilgilendirme yazısı ya da staj amirinin güncel kurum kimlik kartı fotokopisi yeterlidir..

Mimarlık Bölümü Staj Komisyonu

Öğr. Gör. Mustafa Kemal BOZACI (Staj Komisyonu Başkanı)

Arş. Gör. Barış KARA (Şantiye Staj Sorumlusu)

Arş. Gör. Kadirhan AKGÜL (Büro Staj Sorumlusu)

Bu içerik 15.02.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1717 kez okundu.