MİMARLIK BÖLÜMÜNDE ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ (21.09.2022)

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Mimarlık Bölümü’nde Mimar Sinan Salonu’nda gerçekleştirilen oryantasyon programına, Doç Dr. Esma MIHLAYANLAR’ ın Mimarlık Bölümü tanıtım konuşmasıyla başlandı. Tüm öğretim elemanlarının, öğrencilerle tanışması ile devam eden etkinlik, Prof. Dr. Sennur AKANSEL’in öğrencilere proje yönergesi hakkında, Araştırma Görevlisi Barış KARA’nın staj yönergesi ve Arayüz topluluğu hakkında bilgilendirme konuşması ile sürdürüldü. Mimarlar Odası Edirne Şubesi Başkanı Cenk ERGÜDEN’ in odanın faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgi vermesi, öğrenci temsilcisi Irmak ERTEN’ in öğrencilerle tanışması, Arş. Gör. Melek SEYİT’in Mezunlar Derneği hakkında bilgilendirme konuşmasının ardından soru cevap bölümüne geçildi. Oryantasyon etkinliği, Edirne’nin tarihi mirasını ve güncel yaşamını yakından görmek amacıyla bir kent gezisiyle sonlandırıldı.

Bu içerik 04.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 295 kez okundu.